Кои сме ние?

Нашата Веб- адреса е: https://dragonproduction.mk. Според прописите и првилата пропишани во Законот за заштита на лични податоци се стремиме да ја почитуваме безбедноста и приватноста на податоците кои ги акумулираме од посетителите на нашта веб-страна.

 

Колачиња

Доколку оставите коментар на нашата веб –страница, ќе се сочува Вашето име и адреса за е-пошта во колачињата. Оваа опција ви ја овозможуваме за Ваша погодност, така што не треба повторно да ги пополнувате деталите кога ќе сакате да оставите друг коментар. Овие колачиња ќе траат една година.

Доколку ја посетите нашата страница за најавување, ние ќе поставиме привремено колаче за да утврдиме дали прелистувачот прифаќа колачиња. Ова колаче не содржи лични податоци и се исфрла кога ќе го затворите прелистувачот.

Кога ќе се најавите, ние исто така ќе поставиме неколку колачиња за да ги зачуваме Вашите информации за најава и опции на екранот. Колачињата за најавување траат два дена, а колачињата со опции на екранот траат една година. Доколку одберете ,, Запомни ме”, Вашето најавување ќе трае две недели. Доколу се одјавите од Вашата сметка, колачињата за најавување ќе бидат отстранети.

Доколку уредувате или објавите статија, дополнително колаче ќе биде зачувано во Вашиот прелистувач. Ова колаче не содржи лични податоци и едноставно укажува на статијата што штотуку сте ја измениле и истото истекува по 1 ден.

 

Ембедирани содржини од други сајтови

Содржините на овој веб сајт може да содржат ембедирани содржини (на пример слики , видеа, објави од други сајтови итн.) Ембедираните содржини од други сајтови се однесуваат идентично како да сте го посетиле другиот веб сајт од каде содржината е ембедирана.

Тие сајтови може да собираат податоци за Вас, да користат колачиња, да ембедираат дополнителни следења од трети страни и да ја монтираат Вашата интракција со ембедираната содржина , вклучувајќи го следењето на интеракцијата со ембедираната содржина доколку имате сметка и сте најавени на тој веб сајт.

 

Со кого ги споделуваме Вашите податоци?

Доколку побарате ресетирање на лозинката, Вашата IP адреса ќе биде вклучена во e-mail пораката.

 

Колку долго ги чуваме Вашите податоци?

Доколку оставите коментар , коментарот и неговите метаподатоци се задржуваат на неодредено време. Ова е така што можеме да ги препознаеме и одобриме сите коментари кои следуваат, наместо да ги држиме во редица на умерени количини.

За корисниците кои се регистрираат на нашата веб-страница (доколку има) ние исто така ги чуваме личните информации што ги даваат во нивниот кориснички профил. Сите корисници можат да ги видат уредуваат или бришат своите лични информациии во било кое време (освен ако не можат да го променат своето корисничко име). Администраторите на веб-страницата исто така можат да ги видат и уредуваат тие информации.

 

Какви права имате над Вашите податоци?

Доколку имате сметка на оваа страница или сте оставиле коментари, можете да побарате да добиете извесна датотека на лични податоци што ги чуваме за Вас, вклучувајќи ги и сите податоци што ни ги доставивте. Можете исто така да побарате да ги избришеме личните податоци коишто ги чуваме за Вас. Ова не вклучува никакви податоци што сме должни да ги чуваме за административни, правни или безбедносни цели.

 

Каде ги испраќаме Вашите податоци?

Коментарите на посетителите може да се проверат преку автоматска услуга за откривање на спам. Вашите податоци единствено ги користиме за да ве известуваме за Вашите порачки и за нашите новости и промоции.

 

Контакт:

За било какви дополнителни прашања контактирајте не на некој од следниве е-мејл адреси:
dragonproctionmkm@gmail.com, contact@dragonproduction.mk, info@dragonproduction.mk